Salta al contingut

Premsa

L’Oficina de Turisme d’Oliva acull una exposició permanent de bonsais

La inauguració de l’exposició serà el divendres 6 de juliol a les 19.30 h

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, inaugurarà divendres que ve, dia 6 de juliol, a les 19.30 h, l’exposició permanent ‘Bonsai, l’obra d’art en viu’ en el pati de l’Oficina de Turisme, situada en el passeig de Lluís Vives s/n (al costat del Mercat Municipal).

L’exposició, obra de l’artista oliver Antonio Pellicer Llorca, consta de 10 arbres bonsai, alguns dels quals es calcula que tenen entre 50 i 80 anys d’antiguitat. A més, s’exposarà també una xicoteta col·lecció de Suiseki, art japonés que comprén la contemplació de pedres que tenen una expressió natural per si mateixes, així com una mostra de Bonsais Mamen, que són els arbres bonsai més xicotets que existeixen.

Mireia Morera, regidora de Turisme, considera que ‘és un plaure poder gaudir d’aquesta meravellosa obra d’art que amb tant afecte i dedicació ha anat creant Antonio durant tants anys. Antonio, a través d’aquesta exposició, comparteix generosament la seua obra amb nosaltres i la posa a la disposició de tot aquell que vulga visitar-la i admirar aquestes joies naturals. Anime a tothom a vindre a la Tourist Info i gaudir d’aquesta magnífica mostra de bonsais’.

Per a poder albergar aquesta exposició permanent s’ha adaptat el pati de l’oficina de turisme d’Oliva mitjançant la instal·lació d’unes lones, d’uns pedestals d’exposició i d’elements decoratius de jardí amb la intenció de propiciar les condicions climatològiques adequades per al manteniment d’aquestes espècies.

L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual d’obertura de l’Oficina de Turisme, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, i els dissabtes de 10 a 13 h.