Salta al contingut

Premsa

La Simfònica d’Oliva i Sweet Soulz marquen l’equador de la ‘Música a la mar’

Oliva, com a ciutat oberta i acollidora que és, s’ha proposat rebre amb música tota la gent que ens visita en estiu. I si eixa música és ‘ballable’, més que millor. Aquest cap de setmana, la Banda Simfònica d’Oliva i Sweet Soulz ho faran possible

La ‘Música a la mar’ d’Oliva continua mostrant el talent musical del poble a tot el món que s’apropa a gaudir d’unes nits ben ambientades. El cap de setmana s’enceta amb un dels plats forts de la programació del cicle. La Banda Simfònica de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva ompli el carrer de la Mar Mediterrània, aquest divendres 3 d’agost, per oferir-nos un concert carregat de ritme. A partir de les 22.30 h s’espera una onada de cançons pensades per moure el cos irresistiblement.

“Ballables”, així es titula el programa que ens proposa aquesta formació de 70 músics dirigida per Saül Gómez Soler. Es tracta d’una selecció de 8 temes d’aquells que se’n diuen “de tota la vida”. Qui no ha taral·lejat mai el Tico-tico o Toda una vida? Algú pot escoltar Copacabana o Perfidia sense moure els peus seguint el ritme? Interpretaran també uns arranjaments sobre diferents boleros que de seguida reconeixerem, com són: Aquellos ojos verdes, Sólamente una vez o María Elena.

En definitiva, esperem passar una vetlada entranyable amb una banda de luxe de la nostra ciutat. Ballar, cantussejar, compartir bona música interpretada per bons músics, al cel obert i mariner de les nits d’estiu oliveres.

I per si algú es queda amb ganes de més, dissabte 4 d’agost continua la festa amb ‘La Nit d’Europa’ amb Sweet Soulz. Canviem d’estil i d’ubicació per escoltar el concert d’un duet musical de Dénia. Dues dones que s’atreveixen amb tots els estils i tots els ambients. Tot i que elles se senten més còmodes amb el pop i el soul, Yolanda i Jessica saben amenitzar qualsevol esdeveniment i aconseguir que el públic es divertisca. Açò serà a partir de les 23.00 h a la Plaça d’Europa, “escenari que enguany s’incorpora al cicle per tal que la música sone de banda a banda de la platja”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Enric Escrivà.

El concert marcarà el punt culminant d’una nit de germanor organitzada pel Comité d’Agermanament Oliva-Sisteron, que presideix José Luis Llorca. Per segon any consecutiu, ‘La Nit d’Europa’ començarà amb la hissada de la bandera europea, a la plaça del mateix nom, a les 21.00 h. Posteriorment hi haurà el sopar de germanor a la fresca. Al compàs de la música en directe, l’idioma més universal, s’allargarà la vetlada d’agermanament compartint cançons i balls. “Cal que guardem forces perquè el següent cap de setmana també ve mogudet. Que ho disfrutem agust”.