Salta al contingut

Premsa

Ruta nocturna llàgrimes de San Llorenç els dies 23 i 24 d’agost

Segons indica la regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, aquesta és una activitat organitzada per l’Ajuntament d’Oliva i coordinada per l’empresa Xtrem Tracks a través de Domingo Rus, Victor Vila i Jordi Moran, que seran els guies de la ruta.

Les activitats previstes per a realitzar-se els passats dies 9 i 10 d’agost, coincidint amb la pluja d’estels de San Llorenç, a causa de les condicions metereològiques, van haver de ser ajornades als dies 23 i 24.

Com cada any aquesta activitat consisteix en una ruta nocturna molt bonica i senzilla, de 3.6 km, amb l’observació dels estels mitjançant un telescopi i una gimcana amb GPS.

Cada any té més participació. Està oberta a tots els públics.

El punt de trobada és el brollador de la Font Salada, a les 19.30 h. Durant el recorregut es podrà veure el riu del Bullent i la terra d’arròs. La gimcana es realitzarà a través del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva per trobar el “Tresor de la Marjal” que va amagar el Capità Track. La tornada a Oliva està prevista entre la 01.30 h i 02.00 h de la matinada.

Imma Ibiza indica la necessitat de llegir les recomanacions que s’han de seguir per fer esta ruta nocturna i que queden detallades en el fullet adjunt. El més important és portar pantalons llargs per evitar picadures, sabates esportives que es puguen banyar, repel·lents per als mosquits i una llanterna.