Salta al contingut

Premsa

Inici de curs a les escoletes

Des de la Regidoria d’Educació que dirigeix Yolanda Pastor, s’informa que ha donat inici el curs 2018-2019 a les dues Escoles Infantils Municipals, “El Caragol” i “La Taronja”. Enguany, s’han matriculat 163 xiquets i xiquetes de zero a tres anys als dos centres d’infantil de la localitat. A més, com a novetat del present curs, cal destacar la gratuïtat per als alumnes de 2 a 3 anys.

Durant aquestes últimes setmanes s’ha procedit a la pintura de l’interior i l’exterior de tot l’edifici, amb una posterior neteja integral, revisió de la instal·lació elèctrica i de fontaneria, i el condicionament de l’arbrat del pati. Els alumnes de “El Caragol” i “La Taronja” han iniciat les seues classes el dilluns 3 de setembre.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, del Grup Municipal Projecte Oliva va estar divendres passat comprovant que estigueren totes les instal·lacions enllestides per a l’inici del nou curs 2018-2019.

Yolanda Pastor: “Treballem perquè els xiquets i xiquetes tinguen ambients afectius i espais que conviden al joc, al moviment i al descobriment, que són imprescindibles per a una educació infantil de qualitat. Desitgem un bon curs a tots els que conformen l’equip humà de les nostres escoletes municipal, que treballen perquè els nostres xiquets gaudisquen d’un fructífer curs”.