Salta al contingut

Premsa

Oliva forma part un any més del circuit Run Càncer AECC València 2018-2019

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, al costat de la presidenta, Marisa Pericas, i membres de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Oliva, i el president del Club Triatló Oliva, Toni Cots, han presentat aquest matí la prova corresponent al Circuit RunCáncer AECC que es celebra a Oliva el pròxim 7 d’octubre. En total, formen part d’aquest circuit 72 proves a tota la província de València.

Aquest esdeveniment esportiu de caràcter solidari i familiar té com a objectiu promoure els hàbits de vida saludable, fomentar la recerca oncològica i incentivar la participació femenina i infantil.

Els resultats del passat any la van convertir en la marxa més gran solidària d’Europa, amb 59.012 participants i una recaptació de 252.462 € que es van destinar íntegrament a la recerca oncològica, en forma de sis beques de recerca.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Pastor, ha assenyalat que “és una gran satisfacció poder col·laborar amb entitats que lluiten per millorar la realitat que ens envolta quant a la salut, en aquest cas el càncer, i esperem poder omplir novament els carrers d’Oliva d’esport i solidaritat.”

D’igual forma mostra tot el suport a l’associació i espera que siga novament un èxit, i superar les xifres de participació de l’edició anterior.

La venda de dorsals i samarretes es realitzarà els divendres 7, 14, 21 i 28 de setembre i el 5 d’octubre al costat del Mercat Municipal, front a la Tourist Info. La Run Càncer 2018 tindrà dues modalitats: una per a caminants amb una distància de 4 km i una segona per a corredors amb 8 km.