Salta al contingut

Premsa

Dissabte 29 de setembre tindrà lloc a Oliva Nova Resort la VIII Marxa Alberto Contador

La vuitena edició de la Marxa Alberto Contador tindrà lloc el pròxim 29 de setembre a la localitat d’Oliva, amb eixida i meta a Oliva Nova Resort amb un recorregut de 167 quilòmetres per a tots els participants.

La presentació oficial de la VIII Marxa Alberto Contador s’ha celebrat aquest matí a València, al saló d’actes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports amb l’assistència del ciclista que dóna nom a la prova, Alberto Contador, el director general d’Esports, Josep Miquel Moya, l’alcalde d’Oliva, David González, Luis Borho, director del complex Oliva Nova Beach & Golf Resort, Domingo Rus de l’empresa local Xtrem Tracks, i organitzadors de la marxa.

L’eixida neutralitzada des d’Oliva Nova Resort està prevista a les 8.00 hores, fins al quilòmetre 23 per motius de seguretat i a partir d’ací els participants passaran per nou ascensions a ports, com ara el Coll de Rates, Fageca, Muro de Tollos o el Mirador del Xap entre d’altres. Un any més, la Marxa comptarà amb la presència d’Alberto Contador.

El projecte ‘Bicis per a la Vida’ ocuparà també un lloc important en l’organització de la marxa  ja que la Fundació Alberto Contador col·labora amb la recollida de bicicletes usades, que posteriorment es reciclaran a Pinto, i es lliuraran a les institucions i països que les sol·liciten.