Salta al contingut

Premsa

Oliva es prepara per acollir el Circuit Mediterràni SUP-RACE 2018

 

  • El recorregut total de l’etapa que se celebra a Oliva serà d’entre 400 i 9000 metres depenent de les següents categories: elit, amateur, màster, kahuna i sub-8, 10, 12, 14, 16 i 18, tant en versió femenina com a masculina. L’eixida es realitzarà des de la zona esportiva de la Mitja Galta en la Platja de Pau Pi a partir de les 9.00 h.
  • S’espera molta participació d’esportistes locals, tant federats com amateurs. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.crono4sports.es

 

Ahir es va presentar l’etapa del Circuit Mediterrani SUP-Race 2018 que se celebrarà diumenge que ve, 23 de setembre a Oliva des de les 9.00 h fins a les 14.00 h. Aquest campionat, que ja té deu anys d’antiguitat, està organitzat per un conjunt de clubs esportius i escoles al llarg de la costa mediterrània i zona centre d’Espanya amb la finalitat principal de donar a conéixer, promoure i crear pedrera en el Stand Up Paddle.

Actualment, l’evolució dels esportistes i l’alt nombre de participants ha donat pas a un circuit més competitiu, mantenint el seu esperit promocional. El CMS destaca per la varietat de modalitats – tècnica, beach race o llarga distància – i nombre de proves – 14 en 2017 – on, des de categories Sub 8 a Elit 14, es posen a prova els últims dissenys de taules i rems de les principals marques. Enguany 2018 en el CMS, atés que hi ha 13 etapes puntuables, se sumaran els punts de les 7 millors de cada rider, i se’n descartaran 5.

El recorregut total de l’etapa que se celebra a Oliva serà d’entre 400 i 9000 metres depenent de les següents categories: elit, amateur, màster, kahuna i sub-8, 10, 12, 14, 16 i 18. L’eixida es realitzarà des de la zona esportiva de la Mitja Galta en la platja de Pau Pi a partir de les 9.00 h.

Nacho Tàpia, organitzador de la prova i gerent d’Oliva Surf ha agraït el suport de les institucions com l’Ajuntament d’Oliva i Oliva Turisme i ha destacat que “el SUP-Race és el circuit més potent i ambiciós d’Espanya”. A més ha recalcat que “s’espera la participació de molts esportistes locals tant federats com amateur”.

Segons Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, “Oliva compta amb un marc incomparable de recursos naturals que al seu torn són recursos turístics per a un turisme cada vegada més exigent. Des de la nostra delegació es col·labora amb tots els esdeveniments, perquè des d’Oliva Turisme pensem que fa falta recolzar l’empresariat i organitzadors esportius per a la celebració d’esdeveniments d’aquest tipus, ja que compartim els mateixos objectius”. Morera, de Projecte Oliva, ha animat a inscriure’s en aquesta prova i practicar un esport que “fomenta valors com el contacte amb la naturalesa, l’esportivitat i la pràctica en família”.

Aquest esport, també anomenat Paddlesurf s’ha popularitzat molt en els últims anys, especialment a Espanya, on cada dia té més seguidors que se sumen a la pràctica d’aquest esport de lliscament. La següent prova se celebrarà el 6 i 7 d’octubre a Aranjuez.

Per a més informació:

Asun Hernández

Comunicació Oliva Turisme

Tel. 650 46 17 18