Salta al contingut

Premsa

El Bus de la Llengua visitarà Oliva els dies 20, 21 i 22 de setembre

El Bus de la Llengua és un projecte de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat que forma part de la campanya institucional Sempre Teua, orientada a la promoció social del valencià.

L’Ajuntament d’Oliva, conscient de la importància d’aquest tipus de projectes, s’ha sumat a la llista de parades d’aquest autobús lingüístic, i és per això que els pròxims dies 20, 21 i 22 de setembre rebrà la visita del Bus de la Llengua. L’autobús estacionarà al Parc de l’Estació i l’horari de les seues activitats serà de de 13.00 a 15.30 h, el dijous dia 20 i divendres dia 21, i de 12.00 a 14.00 h i de 15.00 a 20.00 h, el dissabte dia 22.

D’entre les activitats que podran gaudir tots aquells que s’apropen a participar, destaquen tallers lúdics i interactius per a tota la família. Aquests es caracteritzen per tindre un component lúdic i didàctic, ja que el que es pretén és promoure la diversitat lingüística a través dels jocs.

El regidor de Cultura, Enric Escrivà, ha animat el públic a acudir en família i descobrir l’oferta lúdica del Bus de la Llengua, “una manera divertida d’aprendre més sobre la nostra llengua i incentivar el seu ús social, tot a través de tallers creatius per a totes les edats.”

Els alumnes de 6é de Primària dels col·legis d’Oliva visitaran el bus dijous i divendres de matí, en horari escolar. Visites planificades per l’Agència AVIVA de promoció el valencià de l’Ajuntament d’Oliva.