Salta al contingut

Premsa

L’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Oliva inicia de forma oficial el curs 2018-2019

L’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Oliva inicia de forma oficial el curs 2018-2019, el dia 4 d’octubre, amb la presentació d’activitats, xerrades i cursos.

Les activitats preparades per al curs 2018-2019 són gimnàstica, dibuix i pintura, informàtica, balls de saló, boixets, tall i confecció, cant coral, patchwork, brodat en tul, sevillanes, pilates i ioga.

La setmana que ve, el dia 4 d’octubre, es donarà el tret d’eixida al nou curs que contindrà l’esmentada programació. Aquesta jornada inaugural s’iniciarà amb una Missa a l’Església de Nostra Senyora del Rebollet, a les 18.30 h, i en acabar, es realitzarà un berenar-sopar al centre Polivalent, que estarà amenitzat amb ball.

Els tiquets per a assistir a aquesta jornada d’inici del curs es podran adquirir a les oficines de l’associació, en la primera planta del Centre Social de Sant Vicent. L’horari d’atenció a les oficines és de 16.30 h a 19.30 h, dilluns i dimecres.

La regidora Yolanda Pastor agraïx a la seua presidenta, Amalia Navarro, i a la seua junta, tot l’esforç que realitzen al llarg de l’any pel bé de l’associacionisme i, en concret, de les ames de casa. Cal recolzar aquest  col·lectiu pel paper que realitza en la societat i en les famílies, i que malauradament està tan poc reconegut.