Salta al contingut

Premsa

El Centre FPA Municipal Joanot Martorell obri el seu període de matrícula

Des de la Regidoria d’Educació que dirigeix Yolanda Pastor, s’informa que el Centre de Formació de Persones Adultes “Joanot Martorell” ha obert hui divendres, 28 de setembre, el període de matrícula dels diferents cursos, tallers i programes formatius englobats fins l’oferta acadèmica 2018-2019; període que s’allargarà fins al 5 d’octubre, i es tornarà a obrir 15 al 31 d’octubre. En ambdós casos l’horari serà de 09.00 a 13.00 hores.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha informat que l’oferta acadèmica del present curs es divideix en sis grans blocs: Formació Bàsica (alfabetització, neolectors, castellà per a immigrants, i repàs i preparació de formació bàsica); cursos de valencià (nivell A2, B2, C1, i C2), cursos de dibuix i pintura, cursos d’idiomes (angles 1, anglés 2, anglés 3, francés i alemany), noves tecnologies ( informàtica, tractament d’imatges i iniciació a Internet), tallers (patchwork; respiració, meditació, relaxació i filosofia; mengem herbes silvestres; cuinem).

“Enguany hem volgut oferir noves activitats per tal d’arribar a més persones adultes. Hem donat continuat a l’oferta acadèmica de l’any anterior però s’han incorporat tallers diversos de cuina, de respiració, o de patchwork. En definitiva, des de l’FPA Municipal volem oferir una oferta variada i extensa per tal que cada persona puga matricular-se en activitats que són del seu interés” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

El Centre FPA Municipal “Joanot Martorell” està ubicat al Passeig de Jaume I, núm. 6. Per a més informació: 96 285 06 98 o 607 874 500.

D’altra banda, l’altre centre de formació de persones adultes, que depén de conselleria, l’FPA “Serafí de Centelles” també ha iniciat el període de matrícula. La seua oferta acadèmica d’enguany inclou programes de formació bàsica, preparació per a proves d’accés de cicles formatius, i d’altres cursos com iniciació a la informàtica, informàtica avançada, preparació per a les proves de valencià (EOI, JQCV) i tertúlies literàries.