Salta al contingut

Premsa

Comencen les obres per incrementar la potència elèctrica del Mercat Municipal d’Oliva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El regidor responsable, Pepe Salazar, anuncia que després d’aquesta actuació tindrà lloc la instal·lació del nou paviment antilliscant a l’emblemàtic edifici

 

Aquest matí han començat les obres de canalització de la línia elèctrica trifàsica a 20 kV, que va des del carrer de Sant Carles, passant pel carrer de Joan Pellicer, i fins al Mercat Municipal, per tal de poder incrementar la potència elèctrica de l’edifici, i subministrar llum amb normalitat a tots els aparells del Mercat Municipal, i evitar així el seu trencament o deteriorament, i al mateix temps, optimitzar el seu funcionament. Els treballs milloraran per tant el servei que des del Mercat Municipal es presta tant als comerciants de l’edifici com als seus clients.

Aquesta actuació se suma a les diverses obres de millora que s’han efectuat al Mercat Municipal des del 2015, ja que estem parlant d’un edifici que data del 1949 i que tenia moltes carències. Entre els treballs realitzats destaquen la rehabilitació del sostre original de l’edifici, la reparació de portes i lavabos, l’adquisició d’una nova màquina de neteja o la instal·lació d’una alarma.

Les obres de la canalització elèctrica tenen un cost de 31.000 euros i estan íntegrament finançades per la Regidoria de Mercats de l’Ajuntament d’Oliva.

Per al regidor responsable del Mercat Municipal, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, aquestes obres “suposen un pas més en la rehabilitació i condicionament d’un edifici emblemàtic com és el Mercat Municipal, també perquè puga complir tota la normativa d’higiene i seguretat d’este tipus d’edificis. Tenim un Mercat Municipal del qual podem presumir, tant per la qualitat dels productes i l’atenció al clients que ofereix, com per la garantia i comoditat que proporciona als seus propis clients. I tot això, sense oblidar que estem parlant d’un edifici històric que forma part del nostre patrimoni local.”

Per tot això, el regidor ha anunciat que després de l’actuació de les obres d’increment de la potència elèctrica, començaran les de la nova canalització de l’aigua per tal de portar aigua calenta a les parades centrals, una nova instal·lació per canalitzar l’aigua corrent, així com la instal·lació del nou sòl, una obra que va estar posposada per les obres de rehabilitació del sostre en considerar que eren més urgents.

Recordem que la instal·lació del nou paviment antilliscant del Mercat Municipal tindrà un cost de 41.000 euros, que aportarà íntegrament la Diputació de Valencia.