Salta al contingut

Premsa

Rascanya posa la música i el ball a la VI Festa Estellés d’Oliva

Oliva ret un any més homenatge al poeta valencià més universal, enguany al carrer de Sant Vicent a partir de les 21.00 h

La cita amb la poesia de Vicent Andrés Estellés té lloc en el marc de la programació del 9 d’Octubre

El carrer de Sant Vicent s’estrena el dilluns dia 8 com a escenari de la VI Festa Estellés, que organitza l’Agència AVIVA d’Oliva, sota la coordinació de Josep Lluís Roig, amb el suport de Saforíssims Societat Literària i la participació dels festers i festeres del carrer de Sant Vicent.

Com és tradició, l’acte serà de micròfon obert. Des de les 21.00 h, tothom qui vulga podrà recordar el poeta del poble de la millor manera que es pot fer: recitant els seus versos. Per participar, cal seleccionar un parell de poemes d’Estellés i enviar-los per correu electrònic a saforissims@saforissims.org.

Aquesta sisena edició comptarà amb l’actuació de Rascanya, grup valencià de música i ball folk de les comarques de l’Horta Nord, Horta Oest i Camp de Túria, que posarà punt final a la vetllada. Abans, hi haurà sopar amb aperitius i beguda, on els assistents només hauran de dur el seu entrepà.

Els versos d’Estellés, a la Casa de la Cultura

A més a més, la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura acull fins a l’11 d’octubre, de 9.00 a 14.00 h, l’exposició “Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances”, una mostra elaborada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.