Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva millora el Cementeri Municipal per a la festivitat de Tots Sants

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la brigada municipal d’obres i serveis, ha realitzat diferents tasques de manteniment i condicionament en el recinte del Cementeri Municipal al llarg de les últimes setmanes.

“Com cada any per a aquestes dates, els serveis municipals han realitzat un esforç, intensificant les tasques de manteniment al recinte, per tal que els nombrosos visitants que l’espai rebrà en els pròxims dies, troben les instal·lacions a punt” assenyalava l’alcalde, David González.

Entre els treballs realitzats es troben el condicionament de terres, tasques de pintura de diferents espais i l’adequació de les zones enjardinades amb la poda d’arbustos i la neteja dels escossells. A més, s’han intensificat els treballs de neteja habituals i s’ha realitzat també una revisió de totes les instal·lacions per a millorar el servei que s’hi ofereix. També s’ha realitzat una inversió en escales especials, que garantisquen la seguretat de les persones que han de fer ús d’elles per accedir als nínxols més alts.

L’horari especial del recinte serà, des del diumenge 28 d’octubre fins al dijous 2 de novembre, de 8.00 a 18.30 hores, mentre que la resta de dies mantindrà el seu horari habitual.

Amb l’objectiu de facilitar el trasllat dels veïns i veïnes al cementeri, l’Ajuntament d’Oliva ha posat en marxa un servei especial d’autobusos gratuït, que partirà des de diferents punts de la ciutat (S’adjunta la informació que també es pot trobar en la pàgina web: www.oliva.es)

Igualment, per part de la Policia Local s’ha planificat un dispositiu especial amb increment significatiu del nombre d’agents, per donar seguretat i per tal que l’accés a través de trànsit rodat transcórrega amb fluïdesa. Pel que fa a l’accés rodat al cementeri, es realitzarà des del Passeig dels Rajolars, mentre que l’eixida del recinte es realitzarà en direcció al Camí de La Carrasca i pel Camí de les Mines, cap al nucli urbà.