Salta al contingut

Premsa

La Falla Sant Francesc i Pla i Revés d’Altea tanquen el teló del ‘Salvador Soler’

El grup de teatre de la comissió fallera presenta hui a les 22.00 h una comèdia al més pur estil vodevilesc

Els últims guanyadors del Certamen ‘aMat’ tornen a Oliva per a clausurar la XIX edició

El XIX Concurs de Teatre en valencià ‘Salvador Soler i Soler’, organitzat per la Federació de Falles i la Regidoria de Cultura, abaixa el teló aquesta setmana amb les dues últimes representacions programades al Teatre Olímpia.

Aquesta nit de dimecres arriba el torn de la Falla Barri Sant Francesc. La quarta proposta que puja a l’escenari és “Boeing boeing”, l’obra més exitosa del francés Marc Camoletti, que s’oferirà al públic a les 22.00 h. Gabi Carmona, David Capellino, Maria José Miralles, Gema Moreno, Empar Sastre i Verónica Morató es posen a les ordres d’Ernest Parra en un vodevil frenètic sobre les relacions entre homes i dones.

El grup de teatre Pla i Revés d’Altea s’encarregarà de clausurar el concurs, el divendres dia 2, amb l’obra guanyadora del V Certamen ‘aMat’ de Teatre Amateur. Maties Serrat i Joan Carratalà tornaran a interpretar els seus personatges en “Hereus”, la comèdia dirigida per Vicent Lloret en la qual dos germans es reparteixen l’herència de la mare encara en vida. L’espectacle començarà a les 10 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Tot seguit, hi haurà el lliurament de premis. Com és tradició, la millor obra tindrà accés directe al Certamen ‘aMat’ i l’espectacle faller millor valorat representarà Oliva en la III Mostra de Teatre Faller de Juntes Locals i Junta Central Fallera de València.

La XIX edició del ‘Salvador Soler’ arrancava el 19 d’octubre, i l’afluència d’espectadors ha sigut constant i nombrosa des de la primera funció. L’organització s’ha mostrat satisfeta i ha apuntat que l’alt nivell participatiu prova “la bona salut del concurs i l’interés que segueix suscitant entre el públic local”.