Salta al contingut

Premsa

Oliva es presenta com una destinació completa, sostenible i de qualitat

750 expositors en 136.000 metres quadrats participen en aquesta fira multisectorial que enguany celebra la seua 672 edició.

S’espera que al voltant de mig milió de persones passegen per les casetes de la Fira on s’exposen productes per valor de 52 milions d’euros. la Fira de Tots Sants s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per a promocionar tota l’oferta, serveis turístics i empreses del sector de la nostra ciutat.

El Mercat Medieval, Soc àrab i Porrat valencià centraran hui els actes en el dia de festa local.

 

Un any més, Oliva Turisme està present en la Fira de Tots Sants de Cocentaina sota el paraigua (marca) del Patronat Provincial de Turisme de València “València Turisme” i dins de l’espai dedicat al sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Oliva es presenta com una destinació molt completa que ofereix als visitants la possibilitat de realitzar activitats esportives, gastronòmiques, culturals i lúdiques al llarg de tot l’any, i és que, a més del turisme del sol i platja, Oliva s’ha convertit en un referent del públic que busca activitats complementàries, com ara el senderisme i el cicloturisme, el turisme esportiu, com a amfitriona de diversos esdeveniments esportius, o del turisme gastronòmic.

L’estand d’Oliva Turisme ofereix tot tipus de material informatiu relacionat amb l’oferta turística de la ciutat, productes i empreses turístiques, com la Guia de Turisme Actiu, l’exposició permanent de Bonsais, l’agenda Oliva´t o els serveis de Xtrem Tracks, Oliva Surf i Oliva Nova Golf que presenten tot el seu catàleg d’activitats amb rutes cicle-turístiques, activitats nàutiques, hípica o golf.

En aquest sentit, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera ha declarat que “Oliva Turisme no pot perdre cap oportunitat per a demostrar que Oliva és, ara com ara, una de les destinacions turístiques més complets i que ofereix oportunitats de qualitat per a tots els públics; per això, no pot deixar d’estar en aquesta fira que s’ha convertit en un aparador excepcional per al turisme nacional”.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina és una de les més antigues d’Europa. Enguany, la gastronomia té un lloc més assenyalat si cap ja que Kiko Moya, propietari del Restaurant L´Escaleta, guardonat amb dues estreles Michelin ha sigut l’encarregat d’inaugurar-la pronunciant les paraules del ‘Privilegi’, manuscrit que va atorgar a la vila comtal en 1346 el rei Pere el Cerimoniós perquè es poguera celebrar una fira durant diversos dies a Cocentaina.