Salta al contingut

Premsa

L’exposició itinerant “Patrimoni oblidat, memòria literària” arriba a Oliva

El Museu Etnològic acull la mostra del 2 al 15 de novembre

L’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària”, impulsada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), arriba a Oliva de la mà de l’Associació Cultural Centelles i Riusech, l’Ajuntament d’Oliva i la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià. El Museu Etnològic d’Oliva acollirà hui divendres, 2 de novembre, a les 19.30 h la inauguració de la mostra que estarà oberta al públic fins al 15 de novembre.

Pel que fa a l’exposició, relaciona elements del patrimoni material tangible que es troben abandonats, en estat ruïnós o desapareguts amb textos literaris que n’han fet referència al llarg dels anys, vinculant territori i literatura. La fusió de la imatge amb la paraula pretén ajudar al públic a valorar i entendre millor els espais i tresors històrics que els nostres avantpassats ens van deixar als pobles i a les ciutats.

Aquest viatge històric i literari no s’acaba amb l’exposició, ja que el públic tindrà l’opció de visitar la pàgina web (www.patrimonioblidat.cat) on podrà trobar més elements patrimonials i textos que no estan presents a l’exposició.

La mostra es podrà visitar en l’horari habitual de la Xarxa de Museus, de dimarts a dissabte, de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 19.30 h; i diumenges, d’11.00 h a 13.30 h.