Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva suspén les activitats d’esta vesprada als centres educatius, al complexe esportiu i al Centre Polivalent

L’Ajuntament d’Oliva informa que esta vesprada se suspenen les activitats en tots els centres educatius i instal·lacions esportives de la ciutat (Poliesportiu i Complex Cobert Municipal, així com en altres centres on es practiquen activitats, com ara el Centre Polivalent).

Des del Centre de Coordinació d’Emergències de la CV s’ha informat que aquesta vesprada s’espera la reactivació de les precipitacions de forma intensa en aquelles zones geogràfiques que es troben a hores d’ara en situació de preemergència nivell roig.

Igualment s’informa que a les 21 hores es reunirà la direcció del CECOPAL d’Oliva (Centre de Coordinació Operatiu d’Emergències Locals) per tal d¡analitzar la situació i es decidirà si s’anul·len les classes als centres escolars demà divendres, 16 de novembre.

Preguem que estiguen atents a la informació municipal, que es facilitarà a través del web i les xarxes socials municipals, i també a través dels centres i entitats responsables de les diferents activitats afectades.