Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva informa que, de moment, no se suspendran les classes ni les activitats municipals per a demà divendres 16 de novembre

L’Ajuntament d’Oliva informa que, de moment, no se suspendran les classes ni les activitats municipals per a demà divendres 16 de novembre.

La direcció del CECOPAL (Centre de Coordinació Operatiu d’Emergències Locals) així ho ha estimat oportú en comprovar que l’últim part meteorològic emés per AEMET preveu la disminució del nivell d’alerta roja a alerta taronja a partir de les 00.00 hores; que els models no preveuen un risc alt de pluges intenses en la zona de capçalera de la Rambla Gallinera i aquesta té un nivell baix d’aigua; que la majoria dels valls estan desaiguant de manera adequada i el nivell del mar així ho permet; i que la quantitat d’aigua acumulada fins ara no està per damunt de la mitjana habitual.

No obstant això, es demana precaució perquè no es poden descartar episodis puntuals de pluja intensa, tot i que no de manera continuada.

La decisió de no suspendre les classes pot ser reconsiderada al llarg de les pròximes hores en cas que els models de predicció o les circumstàncies canvien a pitjor. És per això que es prega atenció a la informació facilitada per l’ajuntament. En qualsevol cas, demà a les 7 hores s’actualitzarà la informació a través de la pàgina web i les xarxes socials.