Salta al contingut

Premsa

S’estrena la nova web de l’associació d’hostelers “Gastroliva”

Ahir dimarts va tindre lloc el sopar anual de socis de Gastroliva en el Restaurant Brisa del Mar de Piles, un esdeveniment en el qual van estar més de 300 persones i que va comptar amb la presència del president de Gastroliva, Paco Oltra, Soqueta, i el suport de les institucions provincial i municipal amb l’assistència de la diputada de Turisme, Pilar Moncho, l’alcalde d’Oliva, David González, i  la regidora de Turisme, Mireia Morera.

Va ser una magnífica ocasió per a la presentació de la seua pàgina web www.gastroliva.org, una eina realitzada en col·laboració amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva. Aquesta pàgina web, que hui ja podem visitar, està dotada de les últimes tecnologies com la geolocalització del negoci mitjançant la tecnologia de Google maps i Street view. El web facilita a l’usuari, fins i tot, la ruta des de la seua posició o introduint l’origen, podent triar que mostre altres possibilitats segons la seua elecció durant la ruta.

A més de dades completes sobre els establiments dels associats de Gastroliva, en aquesta pàgina web podem trobar informació tan interessant i necessària com a quins ingredients de la carta poden produir al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, necessitats laborals i ofertes d’ocupació, o tots els esdeveniments que es produïsquen a Oliva i la nostra comarca relacionats amb la gastronomia.

El web de Gastroliva és un instrument viu que anirà ampliant-se segons les necessitats de cada establiment, la qual cosa el converteix en una comunitat de microwebs amb informació, fotografies, menús o fins i tot, sistema de reserves si se sol·licita. També disposarà pròximament d’enllaços d’interés al CDT o a Turisme Comunitat Valenciana.

La delegada de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, va tindre paraules d’agraïment al sector hostaler d’Oliva per la seua implicació i interés a créixer i professionalitzar el sector. Tal com va dir en la seua intervenció, «la posada en marxa d’aquesta nova pàgina web és un punt d’inflexió molt important per a incloure la gastronomia olivera en el road trip gastronòmic de la Comunitat Valenciana, un  pas que està en relació directa amb la importància de la gastronomia d’Oliva, com a peça fonamental del sector turístic. És bàsic dotar de més visibilitat als excel·lents professionals que tenim a Oliva, acostar els seus negocis als visitants i turistes i  ajudar-los perquè inicien aquest procés d’actualització que millore la imatge i la qualitat dels establiments.»

Així mateix, Morera va recalcar la importància de disposar de les màximes eines possibles de promoció per a un sector tan competitiu, divers i que compta amb una  gran oferta a la nostra comarca. «Les noves tecnologies ens posicionen com a marca turística i converteixen a la nostra gastronomia en producte turístic de primer nivell, per això, des d’Oliva Turisme sempre estem i estarem al costat dels professionals del sector, donant-los suport amb fets, i escoltant la seua opinió, tal com hem fet en el Consell Municipal de Turisme amb la creació d’una mesa sectorial específica per a la promoció de la nostra cuina.»