Salta al contingut

Premsa

Repartiment productes contra la mosca

El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva, Vicent Santacatalina, informa que a partir de demà dimecres, 28 d’agost, s’iniciarà el repartiment de productes fitosanitaris per a combatre la mosca del Mediterrani, de forma totalment gratuïta a les instal·lacions del Magatzem Municipal (antiga Cambra Agrària, a la carretera de Pego, s/n). El repartiment es realitzarà en horari de 08.00 a 13.00 hores.

Enguany, els productes que es repartiran són proteïna i un insecticida anomenat Karate Zeon per a la polvorització terrestre amb motxilla per part de l’agricultor. Estos productes han estat remesos per part de la Conselleria d’Agricultura.

“Per a poder retirar els productes, els propietaris o titulars de les finques amb varietats extraprimerenques hauran de presentar el seu DNI, i també facilitar el nombre de polígon i parcel·la on vagen a utilitzar este tractament” assenyalava el regidor d’Agricultura d’Oliva, Vicent Santacatalina.

Una de les novetats en la campanya d’enguany ha estat la instal·lació de trampes per part de conselleria a les figueres del terme per tal de combatre els índexs de mosca de la fruita.

D’altra banda, el regidor també ha confirmat que, des de la conselleria, s’ha assegurat que Oliva tornarà a comptar enguany amb un quad per tal d’efectuar els tractaments terrestres al terme municipal fins a la finalització de la temporada de cítrics primerencs.