Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Comerç aprova el conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO

El conveni estableix una subvenció municipal de 10.000 euros, 1.500 més que en l’exercici anterior

 

El regidor delegat de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, i la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, Rosa Llopis, van signar el passat 14 de desembre el conveni de col·laboració entre el consistori i l’entitat comercial per a la promoció del comerç local d’Oliva durant el 2018.

El conveni estableix que el consistori aportarà una subvenció de 10.000 euros a ACCO, 1.500 més que en el conveni del 2017, que servirà per al finançament de la seua activitat, en ser considerada d’utilitat pública, interés social i veïnal, i complementària a la desenvolupada pel mateix consistori pel que fa a la promoció del comerç local. Pel que fa a les despeses subvencionades, tenim les nòmines del personal de la mateixa entitat, els serveis exteriors i les despeses en funcionament, el lloguer d’immobles, els subministraments necessaris per a l’execució i difusió, i el material fungible d’oficina.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, s’ha mostrat satisfet per la signatura d’aquest conveni: “Som conscients del treball que l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO realitza en benefici del nostre comerç local i de la nostra economia. Per això hem fet l’esforç d’incrementar no només la subvenció anual establerta en el conveni sinó també el suport necessari, tant pel que fa a les infraestructures com a la comunicació, de les diverses accions promocionals que s’organitzen al llarg de l’any: la campanya comercial i el Mercat de Nadal, Les fires d’estiu Voramar i de les Rebaixes, etc.”

Èxit de vendes i públic del Mercat de Nadal d’ACCO

 Pel que fa al Mercat de Nadal d’ACCO que es va celebrar ahir diumenge 16 de desembre, organitzat per ACCO i la Regidoria de Comerç, Mercat i Consum, cal dir que va resultar tot un èxit de públic i vendes.

El Mercat, que va tindre lloc a la plaça de l’Ajuntament i els carrers Constitució i Major, va comptar amb nombroses atraccions infantils i la participació de més de 25 comerços associats.

A més, va estar complementat per una Fira de Nadal, organitzada també per la Regidoria de Comerç, amb parades artesanes, granja, Betlem Vivent o el Pare Noel.

El Mercat i la Fira de Nadal van aconseguir que Oliva visquera un cap de setmana festiu i nadalenc, a més de promoure el comerç local en una campanya tan important com és la de Nadal.