Salta al contingut

Premsa

Reformes als col·legis d’Oliva durant les vacances de Nadal

La Regidoria d’Educació, que dirigeix l’edil de Projecte Oliva Yolanda Pastor, ha realitzat reformes als centres educatius d’Oliva aprofitant el tancament de les classes durant les vacances nadalenques.

Amb les vacances de Nadal s’han estat realitzant feines de reforma i manteniment als centres escolars per part de la Regidoria d’Educació, que dirigeix Yolanda Pastor, de Projecte Oliva.

Al col·legi de Santa Anna s’ha pintat la barana de la rampa d’accés al pati exterior del centre escolar, completant així les feines de pintura que ja es van realitzar aquest estiu, que es van pintar les façanes.

Per aconseguir una major eficiència energètica, al Col·legi Alfadalí s’han revisat els aïllaments de les finestres de les aules. A tots els Centres Educatius s’han dut a terme tasques de neteja dels patis i s’han fet treballs de jardineria.

Yolanda Pastor: “És important aprofitar aquestes vacances escolars per fer feines de manteniment a les infraestructures dels col·legis per tal que els nostres xiquets i xiquetes sempre troben els seus coles en perfecte estat”.