Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva atorga una subvenció, de 1000 €, a l’Associació Hospitalària Nostra Senyora de Lourdes

Cada any, un nombre de persones realitzen el pelegrinatge al Santuari de Lourdes; des d’Oliva, l’Associació Hospitalària Nostra Senyora de Lourdes, ja fa anys que no falta a la cita, i en l’activitat participen aproximadament unes 120 persones, veïns i veïnes d’Oliva.

Imma Ibiza, regidora de Salut Pública destaca que, des de fa anys, l’Ajuntament d’Oliva finança les despeses del transport fins a Lourdes, de l’Associació Hospitalària Nostra Senyora de Lourdes, però enguany l’associació rebrà la mateixa quantitat, però en format subvenció. Aquest canvi de model de finançament s’ajusta més a la normativa legal, s’equipara al mateix sistema de subvencions de la resta d’associacions i col·lectius, i és una forma més transparent d’ajudar a la diversitat del teixit associatiu que tenim a Oliva.

Els 1.000 € de subvenció són per a finançar el viatge fins a Lourdes, que sol ser a finals de juny, o principis de juliol. Una vegada allí, les persones assistents realitzen les diferents activitats organitzades expressament per als pelegrins.

Una de les modalitats més rellevant entre totes les activitats programades, és la d’ajudar a les persones amb mobilitat reduïda per tal que puguen disfrutar de l’estada en el monestir i puguen assistir als actes programats.

Des de l’Ajuntament d’Oliva continuarem estant al costat dels col·lectius i associacions que tinguen la voluntat d’organitzar activitats per als ciutadans d’Oliva i enfortir així el teixit associatiu.