Salta al contingut

Premsa

Les Harley-Davidson tornaran a rugir a Oliva

És una experiència turística que combina la passió per les dues rodes, la naturalesa i la gastronomia d’Oliva.

Encara que la majoria dels participants seran Harleys, és un esdeveniment obert a qualsevol tipus i marca de motos

 

Oliva, 15 de gener de 2019. Els pròxims dies 25, 26 i 27 de gener, Oliva es convertirà en la seu de la concentració hivernal d’espectaculars motos Harley-Davidson i altres marques.

Aquesta concentració, organitzada per Nacho Tapia, gerent de l’Hotel Playa Oliva en col·laboració amb l’Associació motera Porcs Salvatges de la Safor i Oliva Turisme,  reunirà a més 60 moters de la zona centre d’Espanya, Terol i Comunitat Valenciana, per la qual cosa es convertirà en una experiència turística que combinarà la passió per les dues rodes amb el gust per la gastronomia i l’entusiasme per la naturalesa i l’aire lliure.

Divendres 25, a partir de les 17 hores, està prevista l’arribada de les emblemàtiques motos al Passeig de Lluís Vives on es realitzarà la presentació per a tots aquells veïns que desitgen admirar l’estètica de les Harley-Davidson perfectament alineades i escoltar el característic so del motor V-Twin. Durant dues hores, tots aquells que ho desitgen podran compartir amb els moters arribats de tota Espanya , la vistositat d’aquestes potents i atractives màquines.

El dissabte s’ha organitzat una ruta per la comarca oberta a tots els moters que eixirà d’Oliva, passarà pels nuclis urbans de la Vall de la Gallinera i Vall de Laguar i tornarà a la nostra ciutat per a degustar productes típics de la cuina olivera.

La màxima expectació resideix en l’arribada de quasi 30 unitats de Harley Electra, una moto de gran turisme que pesa al voltant de 460 kg, té 1800 cc i se la coneix com el gegant dels llargs recorreguts.

En aquest sentit, Nacho Tapia, incondicional harlista, organitzador de la concentració i gerent de l’Hotel Playa Oliva ha comentat la il·lusió que li produeix tornar a sentir moltes Harley juntes a Oliva ja que “en aquesta iniciativa s’ajunten les meues tres passions: la Harley, Oliva i el turisme. És una oportunitat perquè gent que no coneix Oliva, vinga a visitar-la. A més ha afegit que “per a nosaltres, la moto és una excusa per a descobrir paisatges diferents i llocs desconeguts”.

També Cándido de l’associació motera ha assenyalat aquest esdeveniment com “una gran idea que ens permetrà passar un estupend cap de setmana, conéixer gent amb les mateixes aficions i promocionar i ensenyar tots els meravellosos racons que tenim en aquesta terra.”

Així mateix, Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, ha mostrat la seua satisfacció per poder ajudar els organitzadors d’aquesta concentració ja que “aquest tipus d’activitats ajuden a desestacionalitzar el turisme, dinamitzar el nostre entorn i promocionar Oliva quan els moters tornen a les seues cases. A més, crec que recórrer La Safor en dues rodes assaborint cada paisatge únic és una experiència difícil d’oblidar.