Salta al contingut

Premsa

Retirada de la malla metàl·lica del mur del pati del CEIP La Carrasca

Des del Departament d’Educació, que dirigeix Yolanda Pastor, de Projecte Oliva, s’està retirant la malla metàl·lica del mur del pati del CEIP La Carrasca que limita amb les vivendes.

Després d’advertir l’AMPA dels clavills que es produïen en la part alta del mur, des de la Regidoria d’Educació es va reclamar als Serveis Tècnics municipals perquè avaluaren l’estat.

Fetes les inspeccions, es comprova que els postes que sostenen la malla metàl·lica estan oxidats i col·locats amb molt poca profunditat al mur, el que podia suposar, amb el temps, un risc per l’alumnat.

En aquests moments ja treballa una empresa en la retirada de la malla per eliminar qualssevol perillositat. A més, Yolanda Pastor, va avisar als veïns confrontants amb l’escola perquè estigueren sabedors de les operacions que anaven a realitzar-se.

Yolanda Pastor: “A través del Consell del Centre, juntament amb l’AMPA i la Direcció del Centre, hem treballat per coordinar l’actuació i facilitar que siga mínima la interrupció en l’activitat diària del centre. M’agradaria agrair a tots ells la seua col·laboració i predisposició”.

Es preveu que aquestes tasques concloguen al final d’aquesta setmana.