Salta al contingut

Premsa

L’aposta per l’esport d’Oliva Turisme arriba a la Mitja Marató i 10 k Ciutat d’Oliva

La regidoria de Turisme i el club esportiu L´Espenta han sigut els encarregats de patrocinar les samarretes tècniques dels participants inscrits en la prova

Aquest matí s’ha presentat en l’Oficina de Turisme d’Oliva, la samarreta que rebran els més de 600 atletes inscrits en la 17a edició de la Mitja Marató d’Oliva i 10.000 metres “Memorial Teodoro Barber Serra.”

La prova que se celebrarà diumenge que ve, 3 de febrer, està organitzada pel club esportiu L´Espenta d’Oliva i consta de dos circuits; un de 21.097 metres per a la distància de la mitja marató, amb una volta curta i una segona llarga, en un recorregut totalment pla, i un altre de 10.000 metres per a la 10 K. L’eixida es realitzarà a les 10.00 hores des del passeig de Gregori Maians (enfront de la biblioteca de l’Envic), lloc on també està prevista l’arribada.

Així mateix, per a la mitja Marató s’han establit sis categories que oscil·len entre els SÈNIOR, de 18 a 34 anys, VETERÀ A, de 35 a 39 anys, VETERÀ B, de 40 a 44 anys, VETERÀ C, de 45 a 49 anys, VETERÀ D, de 50 a 54 anys i VETERÀ E, amb més de 55 anys. A més, en la distància 10 K, s’afig la categoria de JOVES, que tenen de 13 a 17 anys.

En aquesta ocasió, la Regidoria de Turisme d’Oliva, en la seua aposta ferma i decidida per l’esport, ha col·laborat amb  L´Espenta en el patrocini de les samarretes tècniques que el club lliurarà a tots aquells atletes inscrits en la prova. La peça és de color morat llis, amb una serigrafia del logo d’Oliva Turisme i la nomenclatura oficial de la prova.

Javier Serrano, organitzador de la prova i vicepresident del club esportiu L´Espenta ha mostrat el seu agraïment a la Regidoria de Turisme pel seu suport i col·laboració en aquesta prova esportiva.

En aquest sentit, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera ha mostrat la seua satisfacció per poder participar en aquest esdeveniment esportiu i ha agraït a l’organització l’esforç realitzat per a organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, així com “als efectius de Policia Local i voluntaris que vetlaran perquè tot transcórrega amb normalitat.” A més, ha confirmat la seua voluntat de “continuar donant suport a l’esport a Oliva com a estratègia de promoció i creixement econòmic de la nostra ciutat.”

Per a finalitzar, Morera ha assenyalat que creu fermament en els valors que transmet l’esport i “per això, en la mesura de les nostres possibilitats, les institucions hem de ser les primera a donar suport a tots els esdeveniments esportius que se celebren a Oliva.”