Salta al contingut

Premsa

Última Junta Local de Seguretat de la legislatura copresidida per l’alcalde i el subdelegat del govern

Entre els assumptes que s’han tractat destaquen el seguiment del protocol de mesures de protecció de les víctimes de violència masclista, els protocols per a millorar la seguretat en les nombroses activitats festives i esportives, un seguiment de les actuacions contra els robatoris als camps, i valoració de noves accions a implementar, el dispositiu de seguretat de l’encontre diocesà, i mesures per a millorar la coordinació de les forces de seguretat que presten servei públic a Oliva.

L’alcalde d’Oliva, David González, i el subdelegat del Govern a València, José Roberto González, han presidit este matí la Junta Local de Seguretat.

A la reunió també han assistit els regidors Álex Salort i Pepe Salazar, així com el tinent de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Oliva, l’inspector de la Policia Local d’Oliva i la representant de la Delegació de Govern de la Unitat de Violència de Gènere, entre altres.

En la reunió s’han tractat els punts següents:

-Seguiment del protocol d’actuació i coordinació entre la Guàrdia Civil d’Oliva i la Policia Local d’Oliva per a la protecció de les víctimes de violència masclista.

-Anàlisi i seguiment de la coordinació, col·laboració i cooperació entres les forces i cossos de seguretat de la localitat i accés a les bases de dades de seguretat.

-Mitjans i protocols a implementar per a millorar la seguretat en les activitats festives i esportives.

-Seguiment de resultats del conjunt d’actuacions contra robatoris al camp i valoració de noves mesures a implementar com l’ampliació de càmeres de control del trànsit i l’ús de drons.