Salta al contingut

Premsa

Oliva és pionera en les proves de resistència en el kàrting

 

Aquest cap de setmana, el Kàrting Vives acull la celebració de la carrera de resistència per equips 500 km d’Oliva, una prova en la qual competiran 23 equips de tota Espanya amb un mínim de 3 participants per cada equip. Aquesta prova, pionera de la resistència en karts a nivell nacional, naix de l’esperit de la les 500 milles d’Indianapolis, la mítica carrera d’automobilisme de velocitat per a monoplaces que es disputa anualment als Estats Units.

La carrera s’iniciarà diumenge a partir de les 10.00 hores i tindrà una duració de set hores ininterrompudes, durant les quals es mantindrà el mateix kart encara que amb el relleu dels pilots. Aquests cotxes són karts privats de competició amb un motor de quatre temps que poden aconseguir més de 110 km/hora.

Els 23 equips que competiran aquest cap de setmana procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com de ciutats espanyoles com ara Madrid, Múrcia o Sevilla, ciutat que segons Dino Vives, gerent del circuit ve a prendre’s la revenja ja que “l’any passat, nosaltres vam ser els campions de les 24 hores sevillanes.” També ha mostrat la seua il·lusió per aquesta prova de resistència que “ha sigut la pionera d’aquest tipus de carreres a tota Espanya.”

Cal recordar que a Oliva tenim un dels millors circuits de Kàrting de la Comunitat Valenciana. El Kàrting Vives es distingeix per la increïble sensació que s’obté en pilotar el kart en una pista tan característica, dissenyada per a aconseguir velocitats de vertigen. Aquest circuit que té més de 40 anys ha evolucionat fins a arribar a convertir-se en un referent tant a la Comunitat Valenciana i en l’àmbit nacional.

A més, Vives ha afegit que “el kàrting és una afició que s’està transformant i s’ha convertit en un hobby molt familiar, ja que  les carreres de karts permeten divertir-se tant a adults com als més xicotets, per això les instal·lacions estan pensades per a poder gaudir en família de l’aire lliure i la velocitat.”

Des d’Oliva Turisme es continua treballant per consolidar l’esport com a punta de llança de la nostra oferta turística ja que com ha assenyalat Mireia Morera, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, “és fonamental que tots els esportistes que venen a Oliva a practicar un esport es convertisquen en els millors ambaixadors de la nostra oferta turística.”