Salta al contingut

Premsa

Matriculacions cursos esportius 2013-2014

La regidoria d’Esports informa de l’obertura del període d’inscripcions dels Cursos i Escoles Esportives 2013/2014:

 

a) Activitats Aquàtiques: cursos mensuals, trimestrals, i anuals.

Renovacions trimestrals des de l’1 al 15 de setembre (a partir del 16 de setembre noves inscripcions).

b) Escola Esport i Salut: Activitats per adults. Cursos quadrimestrals.

-1r Quadrimestre (1 d’octubre del 2013 al 31 de gener de 2014)

Inscripcions del 16 de setembre per als empadronats a Oliva, i del 23 de setembre per a la resta del públic (en els grups amb places disponibles).

c) Escoles Esportives Municipals d’Iniciació (fins el 16 anys).

Inscripcions a partir del 9 de setembre per als empadronats a Oliva, i del 16 de setembre per a la resta del públic. Curs complet.

d) Activitats de promoció esportiva als centres escolars (excepte natació escolar).

Inscripcions des del 9 de setembre per a tot el públic.

e) Escoles de natació adaptada.

Inscripcions des de l’1 de setembre per als cursos anuals i trimestrals.

 

Procés de formalització d’inscripcions:

Amb la finalitat d’evitar les aglomeracions i les grans cues, i per tal d’oferir un servei més àgil, sense perdre temps, pel benefici dels interessats, les inscripcions es realitzaran amb les característiques següents:

– L’horari d’inscripcions serà de dilluns a divendres, de 10.30 h a 14.30 h, i dimarts i dijous de 17.00 h a 20.30 h, en el mes de setembre. Els dies 16 i 17 de setembre, a les 08.00 h es donarà torn d’inscripció, un sols número per persona, a les oficines del SEM, llevat d’aquelles activitats en què s’especifique el contrari.

– El tràmit es podrà fer bé recollint el rebut i abonant la quantitat en la relació d’entitats col•laboradores, o mitjançant targeta de crèdit.

– Es podrà fer un màxim de 2 inscripcions per persona i dia, tret que siguen unitats familiars, i tindran un període màxim de 48 hores per fer efectiu l’ingrés bancari i lliurar el corresponent rebut a les oficines centrals.

– Tan sols es podrà realitzar una inscripció per usuari en la mateixa activitat.

– En les activitats d’Esport i Salut per adults, el sorteig en els grups que ultrapassen l’oferta es realitzarà el dijous 26 de setembre. Les llistes es publicaran en el tauler de les oficines del SEM i pàgina web de l’ajuntament (www.oliva.es). Del 30 de setembre al 8 d’octubre es formalitzaran les inscripcions definitives d’aquestos grups.