Salta al contingut

Premsa

La Policia Local d’Oliva realitza diverses actuacions aquest passat cap de setmana

La Policia Local d’Oliva informa que, aquest passat cap de setmana, en la Festa de les Quintades Falles 2019, es van instruir tres denúncies per diverses actuacions penals, i també la confiscació de 30 botelles d’alcohol a conseqüència del “botellón” que es va realitzar en els voltants de la festa, en llocs no permesos i amb queixes del veïnat de la zona.

També es van efectuar quatre denúncies per consum d’alcohol a la via pública i tres denúncies contra la llei de seguretat ciutadana, per diversos altercats de l’ordre públic.Durant la celebració de la festa, Policia Local i Guàrdia Civil present, va intervindre en cinc baralles produïdes per diversos motius.

D’altra banda, efectius de la Policia Local han intervingut, aquest cap de setmana, diversos productes pirotècnics a dos menors a conseqüència de no tindre l’edat reglamentària per al seu ús. Des de la Policia Local s’intensificarà la vigilància en l’ús de productes pirotècnics de dues formes: primer controlant la seua venda i, en segon lloc, controlant el seu ús irregular.

D’altra banda, des de l’Alcaldia s’ha emés un Ban Municipal on s’estableix una restricció en l’ús de productes pirotècnics de l’11 al 19 de març: entre les 15 i les 16.30 hores; i entre les 23.30 i les 10 h del dia següent.