Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva repara la connexió del col·lector principal a la Depuradora, que havia provocat enfonsaments en la via pública

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Brigada d’Obres i Serveis, està duent a terme treballs de reparació del pou de connexió dels col·lectors d’aigües residuals del cas marítim i del casc urbà amb la depuradora.

Des de fa mesos, s’havien observat enfonsaments en determinats punts de la carretera que uneix al casc urbà i el casc marítim. Els enfonsaments eren provocats per les patologies i les rotures del pou, provocant, a més a més, el col·lapse i les filtracions en els moments de major càrrega.

En conseqüència, s’està procedint a la reparació amb la reconstrucció del prou principal, la reparació dels trams dels col·lectors afectats, el reforç i l’estabilització de la base, treballs de compactació i construcció d’una solera de formigó, i el posterior asfaltat. Està previst que els treballs finalitzen el pròxim 21 de març.

L’alcalde, David González, junt amb l’encarregat de la Brigada i tècnics municipals, ha estat supervisant l’evolució dels treballs aquest matí, i ha destacat el bon fer, la professionalitat i l’esforç que està realitzant el personal municipal, en una obra que està sent més complicada que l’inicialment prevista.