Salta al contingut

Premsa

Oliva es consolida com a destinació d’experiències en B-Travel de Barcelona

Aquest cap de setmana Oliva Turisme ha presentat la seua oferta turística en el Saló Internacional de Turisme B-Travel de Barcelona dins de l’espai de l’estand de la Comunitat Valenciana, una àrea que ofereix els productes turístics dels municipis i comarques valencians relacionats amb el turisme actiu, el turisme gastronòmic i el turisme cultural al públic general i professional assistent a la fira.

L’estand d’Oliva ha sigut un dels més visitats del Patronat de Turisme de València en comptar amb la majoria dels recursos que, els més de 30.000 visitants, han demandat en la seua visita a la fira. L’interés per les excepcionals rutes de ciclisme, senderisme, hípica, golf i esports nàutics, així com les visites o rutes pels nostres recursos naturals i patrimonials o les propostes gastronòmiques cobren cada dia més valor a l’hora de triar Oliva com a destinació.

Cal recordar que la Comunitat Valenciana és la tercera destinació vacacional del turista català en època estival, un turisme de proximitat que aprofita la seua proximitat amb la nostra ciutat per a fer escapades de cap de setmana.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera ha expressat la seua satisfacció per “l’excel·lent acollida que tenen les nostres propostes en les fires internacionals de turisme”. A més, ha afegit que “aquest gran interés demostra que estem treballant en la direcció correcta ja que la demanda pel turisme d’experiències continua creixent i, per això, la política turística d’Oliva ha de donar una gran importància a aquests productes, potenciant mitjançant la gastronomia, la cultura o l’esport, les vivències i sensacions dels qui ens visiten.”

Per a finalitzar, la regidora de Turisme ha afirmat que “a més de sol i platja, Oliva ofereix recursos naturals, cultura, patrimoni, gastronomia, experiències esportives, festes, tradicions, entorn, clima i tranquil·litat, i tot això, ens converteix en una destinació única i singular que els visitants aprecien cada dia més”.

L’edició 2019 de B-Travel consolida aquesta fira com el saló de referència del turisme d’experiències amb la participació de 200 expositors representant a més de mil empreses del sector, totes les comunitats autònomes espanyoles i 40 destinacions internacionals. Organitzat per Fira de Barcelona, B-Travel ha despertat l’interés de milers de viatgers que han pogut accedir a les millors ofertes i promocions per a organitzar les seues pròximes vacances.

Les destinacions de proximitat dins de Catalunya o comunitats autònomes com Andalusia, Canàries o la Comunitat Valenciana han suscitat un gran interés entre els visitants mentre que, a nivell internacional, han sigut molt demandats països europeus com Itàlia, França o Polònia, novetat d’aquesta edició, i destinacions més exòtiques com Cambodja, la Xina, Indonèsia i els països de l’Àfrica subsahariana.