Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva fomenta l’empoderament i la sororitat a través d’un mural

Des de la Regidoria de Benestar Social i Igualtat s’ha animat a una de les artistes locals, Anna Gisbert, il·lustradora, perquè plasme els seus dots artístics a través d’un mural, centrat a reflectir l’empoderament de les dones i la sororitat. El mural començarà a pintar-se el proper dimecres 27 de març i estarà situat a la part frontal del Centre Social de Sant Vicent, lloc on cobra més significat el mural, ja que la majoria de treballadores són dones.

L’artista ha explicat que l’obra, centrada a reflectir l’empoderament de les dones i la sororitat, constarà d’una dona de perfil amb el cap en alt, és a dir enorgullida, i acompanyada d’una òliba en posició d’atac amb les ales obertes, representant així la llibertat. Pel que fa a la gamma cromàtica, predominaran el morat com a color predilecte de les dones i el daurat com a símbol de poder.

El regidor de Joventut i Benestar Social, Alejandro Salort, ha explicat: “hem apostat pel mural perquè és un format fresc que pot atorgar veu a la sororitat i l’empoderament de les dones.”