Salta al contingut

Premsa

Curs agricultura a Oliva

Este matí s’ha iniciat a la Sala de Conferències de la Casa de Maians d’Oliva un curs de “Manipulador de Plaguicides” amb 55 assistents, i subvencionat per la Conselleria de Medi Ambient.

 

“Este curs es va sol·licitar fa temps, per la demanda que existeix a la nostra ciutat per esta titulació. La nostra intenció era que es realitzara en horari de vesprada però, finalment, conselleria ha optat per l’horari de matí” assenyalava el regidor d’Agricultura, Vicent Santacatalina.

 

El curs té una durada de 25 hores i es realitza en horari de 09.00 a 14.00 hores des de hui dilluns, fins el proper divendres.

 

Des del departament d’Agricultura s’ha confirmat que es tornarà a sol·licitar la realització del curs a Oliva durant el proper any “ja que la situació actual ha fet que molta gent trobe en l’agricultura una eixida professional, i per això és necessari esta titulació”.

 

D’altra banda, este departament també ha confirmat que a Oliva s’organitzarà, del 3 al 5 de desembre, el curs “Horticultura ecològica” a la Casa de Maians,  també subvencionat per conselleria. En breu, s’informarà del termini d’inscripció al curs, que serà totalment gratuït.