Salta al contingut

Premsa

Arriba a Oliva la VIII Edició de la Ruta de les Tapes de Gastroliva

Gastroliva, en col·laboració amb Oliva Turisme, inicia la VIII edició de la Ruta de les Tapes d’Oliva en onze establiments de la ciutat, una iniciativa que posa en valor la gastronomia local i serveix d’espenta per al sector hostaler i turístic d’Oliva.

La presentació va comptar amb l’assistència del President de Gastroliva, Paco Oltra, el vicepresident, Santiago García, Patricia Agut Quirós de CAQ i Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.

Aquesta VIIII edició de la Ruta de les Tapes compta amb la participació d’onze locals com són El Leñador, Super 7, Porta del Sol, Paco Soqueta, L´Envic, Cafeto, Matías, El Cordobés, Olimpic, La Duna i Nou Oficina en els quals cada divendres es podrà degustar, a part de les típiques tapes, dues creacions gurmet realitzades especialment per a l’ocasió.

Galta de vedella al vi negre sobre llit de creïlles al pobre, figatell de sépia sobre llit de verdures de temporada en tempura o llom de bacallà, angules i ou de guatla sobre melmelada d’escalibada són algunes de les propostes exclusives que es podran degustar amb un quinto Cruzcampo Especial per tres euros.

Totes les propostes gastronòmiques de cada local estan recollides en un catàleg de butxaca que compta amb una àmplia informació, com la proposta de cada local amb imatges de cada tapa gurmet i la seua descripció, així com la ubicació dels locals participants i que, a més, estan disponibles en els webs de Gastroliva i Oliva Turisme i en la Tourist Info.

Paco Oltra, president de Gastroliva, va agraïr als locals la seua participació en la Ruta de Tapes, destacant la bona representació dels professionals de la ciutat i la seua implicació en aquest tipus d’iniciatives.

En aquest sentit, Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva va remarcar la seua satisfacció per poder promocionar la gastronomia local “donant suport de manera molt activa aquesta ruta de tapes i donant visibilitat a aquesta proposta en mitjans de comunicació i xarxes”. Per a finalitzar, Morera va assenyalar que “des de la Regidoria de Turisme es treballa sempre per a posar en valor la cuina i els plats típics de la nostra ciutat com a pilar fonamental d’Oliva com a destinació turística gastronòmica amb una cuina autèntica, tradicional i innovadora”.

La Ruta de les Tapes està promocionada per Cruzcampo a través de la Comercial Agut Quirós  d’Oliva.