Salta al contingut

Premsa

Concert cantautors a Oliva

Aquest cap de setmana, mini-gira conjunta de Pau Alabajos, Andreu Valor i Cesk Freixas, pel País Valencià
Vila-Real serà la primera aturada de la mini-gira que realitzaran durant el cap de setmana per terres valencianes, ja que a l’endemà actuaran a Oliva i dissabte a Castalla. Tres concerts consecutius que s’han pogut concretar miraculosament dins les seues apretades agendes, plenes d’actuacions durant pràcticament tots els caps de setmana de l’any.
El Teatre Olímpia rebrà els tres cantautors divendres 4, a les 23 hores, també en l’acte de cloenda del Correllengua d’aquesta localitat de La Safor, dins els actes organitzats pels Joves d’Oliva en Moviment.
Per últim serà l’Auditori de Castalla, el poble d’Enric Valor, qui rebrà la millor cançó actual, dissabte 5 a les 20 hores.
L’espectacle està dividit en dues parts, una primera on cada cantautor interpreta el seu repertori en solitari i una última, on tots tres comparteixen escenari i interpreten versions dels clàssics de la cançó.
Mentre Andreu Valor estarà presentant els temes del sou nou disc, que sortirà a mercat en uns dies, “Malgrat la pluja”, Pau Alabajos desgranarà “Una amable, una trista, una petita pàtria” el seu darrer disc abans del disc-llibre de poemes de Vicent Andrés Estellés, “Mural del País Valencià”, Cesk Freixas, ho farà del seu últim àlbum “Tocats pel foc”.
La col·laboració de Pau Alabajos, Andreu Valor i Cesk Freixas ve de lluny i no tan sols als escenaris, sinó que també han col·laborat ens els diferents discos que han publicat, sent de nord a sud, des dels seus pobles d’origen, Torrent, Cocentaina i Sant Pere de Riudebitlles, tres dels màxims representants de la cançó d’autor en la nostra llengua.
El concert de d’Oliva té una entrada de 8 € per a la compra anticipada, que es pot adquirir al web productesdelaterra.cat o a la Llibreria La Fona d’Oliva, i de 10 € en taquilla.