Salta al contingut

Premsa

Els alumnes de l’IES Gabriel Ciscar representaran el musical, en anglés, “A Million Dreams”

La funció per a públic en general tindrà lloc el 12 d’abril al Teatre Olímpia, amb la col·laboració de les Regidories d’Educació i de Cultura

 

El Teatre Olímpia acollirà el pròxim 12 d’abril la representació del musical, en anglés, “A Million Dreams” interpretat per alumnes de l’IES Gabriel Ciscar, una adaptació lliure de la pel·lícula-musical “El Gran Showman”. A la presentació han assistit la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, el regidor de Cultura, Enric Escrivà, el professor d’anglés de l’IES, i director del musical, Voro Olmos, la professora d’anglés de l’IES, i coreògrafa del musical, Núria Aguilar, i el professor de música de l’IES, i director musical del musical, Paco Escrivà.

El musical, amb la col·laboració de les Regidories d’Educació i de Cultura, serà un espectacle amb música en directe, cantat per estudiants del centre, íntegrament en anglés, i amb aproximadament 50 persones dalt de l’escenari entre actors, actrius i ballarins/es, amb una durada aproximada de 70 minuts. La gran majoria d’alumnes pertanyen a 3r i 4t d’ESO.

“Des del Departament d’Educació estem molt satisfets del gran esforç del centre de posar en escena aquest gran espectacle. Volem agrair al coordinador del musical, el professor del departament d’anglés, Voro Olmos, la seua dedicació en aquest projecte. Amb aquestes iniciatives ens adonem que l’educació no es pot fer tan sols a l’aula, sinó també a través d’activitats com aquestes. Es tracta d’una ocasió que no s’ha de perdre i per això des d’ací convide a tots/es a gaudir del musical” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

“La tradició teatral a Oliva a crescut notablement en els darrers anys, i bona prova d’això és l’increment de l’afició dels nostres estudiants en el món del teatre. Des del Departament de Cultura hem donat suport a aquesta important producció arriscada de l’IES Gabriel Ciscar que ja porta vora 9 mesos de treball intens per part de tots els implicats en el projecte” indicava el regidor de Cultura, Enric Escrivà.

L’espectacle es representarà el 10 i 11 d’abril, en doble sessió, a les 10 h i les 12 h, adreçat a estudiants d’ESO i de batxillerat d’Oliva i d’altres localitats veïnes com Gandia, Sueca, Xàbia, Xeraco o Castelló de la Ribera entre d’altres.

Per la seua banda, des de la direcció del musical, Voro Olmos ha agraït tot el suport rebut per l’Ajuntament d’Oliva, “tant d’Educació com de Cultura perquè han estat al nostre costat durant els darrers nou mesos que portem d’assajos. Amb projectes com aquests volem incidir en el fet que l’ensenyament també és possible fora de l’aula. És la segona vegada que representem un espectable amb alumnes del nostre centre íntegrament en anglés. L’esforç dels alumnes ha estat increïble perquè s’ha treballat fora de l’horari escolar i inclús caps de setmana.”

Voro Olmos ha agraït als seus companys, Núria Aguilar (coreògrafa de l’espectacle i una de les protagonistes) i a Paco Escrivà (director musical) per la seua tasca incansable i creure des del primer moment en aquest projecte.

La sessió oberta al públic en general està prevista divendres, 12 d’abril, a les 19 h al Teatre Olímpia, amb una entrada de 10 euros. Les entrades es poden adquirir a la consergeria de l’IES Gabriel Ciscar, a la tenda Atypical i també, el mateix dia de l’espectacle, una hora abans en la taquilla del teatre.