Salta al contingut

Premsa

Treballs de neteja de la xarxa de clavegueram municipal

L’Ajuntament d’Oliva està duent a terme treballs de neteja de la xarxa de clavegueram a determinades zones del casc marítim amb problemes estructurals de taponament des de feia molts anys. Concretament als carrers Roger de Llúria, Illa de Xipre, Pere III El Gran i Piles.

Els treballs, realitzats per primera vegada aquesta legislatura, estan consistint principalment en l’eliminació dels sediments solidificats i les arenes, la qual cosa permet restablir l’amplitud de la secció dels col·lectors i evitar futurs taponaments.

En la mateixa línia d’actuació. Al llarg de les últimes setmanes els serveis municipals d’Obres i Serveis han procedit a la reparació i neteja de la connexió del col·lector principal del casc marítim amb la Depuradora, així com dels enfonsaments que s’havien produït en la carretera de la mar.

Dita neteja se suma a la que es va realitzar l’any passat dels col·lectors d’aigües residuals dels carrers Via Ronda, Cavallet de Mar, Camí Aigua Blanca i de Comarca de la Marina (des de l’estació de bombeig).

Altres actuacions de millora dels col·lectors que s’han dut a terme al casc marítim han estat la reparació de la Via Ronda, de Roger de Llúria i de les connexions amb el col·lector principal dels carrers Cavallet de Mar, L’Anguila, St. Jaume i la Mabra.