Salta al contingut

Premsa

Llauradors d’Oliva participen a la Manifestació per la Defensa de la Dignitat del Llaurador en València

Més d’un centenar de persones d’Oliva van participar en la manifestació del passat diumenge convocada per la Plataforma en Defensa de la Dignitat del Llaurador. Una manifestació sense precedents, on van participar més d’un centenar de pobles, entre els quals estava una gran representació dels llauradors d’Oliva.

Per primera vegada es va visualitzar una gran unió entre tots els agricultors i un recolzament per part dels ajuntaments de tots els pobles presents, amb una representació de tots els colors polítics en l’àmbit municipal, és a dir, van participar molts polítics de les administracions locals i pocs polítics de les administracions autonòmiques, estatals i europees.

Agricol (Associació Agrícola d’Oliva) va estar present a la manifestació. El seu president, Juan Mulero, va destacar la capacitat de convocatòria que té Oliva davant del problema tan sensible com el de l’agricultura que afecta molts municipis entre els quals ens trobem.

Finalment membres de la plataforma van llegir el decàleg de peticions per tal de defensar la nostra agricultura, tant en l’àmbit comercial com en l’àmbit sanitari i ambiental, decàleg que faran arribar al Parlament Europeu i a tots els polítics de les diferents administracions.