Salta al contingut

Premsa

Lliurament dels Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic a estudiants d’Oliva

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva ha programat per a demà dissabte, 13 d’abril, un acte de reconeixement dedicat a l’alumnat de Primària i Secundària que ha estat guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria corresponent al curs 2017-18.

La Conselleria va publicar la resolució amb la relació de l’alumnat adjudicatari d’aquests premis extraordinaris atorgats als centres de primària i de secundària d’Oliva. L’alumnat guardonat per primària: Eva Bolo Sansaloni, Inés Carbonell Martínez i Gemma Fuster Moll de CEIP Hort de Palau, Celia Gómez Garcia del CEIP La Carrasca, Abril Collado Verdú, Katrin Emil Karagyozova i Andrea Moñinos Garcia del CEIP Lluis Vives, Guillem Miñana Sastre del CEIP Santa Anna, Jaume Castaño Blasco, Paula Gimenez Vega i Patricia Server Tendero del CC El Rebollet, Marta Pellicer Pérez i Nerea Penades González del CC San Jose de la Montaña. L’alumnat guardonat per Secundària: Núria Artés Llamas i Gerard Roig Cleries del CC El Rebollet, Ester Pérez Vidal de CC San José de la Montaña, Lucia Guerrero Herrero de l’IES Gregori Maians, Andreu Sanchis Llodrá i Clara Sanchis Llodrá de l’IES Gabriel Ciscar.

Un total de 13 alumnes de primària i 6 alumnes de secundària dels centres escolars de la nostra ciutat. Els premiats van rebre un diploma d’excel·lència al rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en un acte que va organitzar la Conselleria en el Palau de les Arts de València. Així mateix, aquest rendiment acadèmic també es farà constar en el seu historial acadèmic.

En aquest acte de reconeixement que se celebrarà demà dia 13 d’abril a les 12 hores al Centre Polivalent, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva vol felicitar a l’alumnat guardonat, celebrar l’esforç i demostrar-los l’orgull de comptar amb el seu treball, constància i dedicació.

A més a més, l’Ajuntament retrà homenatge a joves d’Oliva que aquest curs han estat guardonats dintre de les seues facetes professionals, Àngela Vidal Verdú i Àgueda Llorca Peiró serà les dues dones joves que enguany participaran en l’acte, Àngela Vidal, dins l’àmbit científic, guardonada amb el Premi Cientificotècnic Ciutat d’Algemesí i Àgueda, dins l’àmbit cultural, guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura.