Salta al contingut

Premsa

Oliva enceta la campanya ‘Estudia en PAU’ per als mesos de maig i juny

El Casal Jove obri des de hui dilluns en horari nocturn, mentre que la Biblioteca de l’Envic ampliarà el seu horari a partir del divendres dia 17

 

Amb el lema ‘Estudia en PAU’, el Servei de Biblioteques i el Casal Jove han presentat l’horari especial d’estudi per als mesos de maig i juny.

El Casal Jove ofereix des de hui dia 13 la possibilitat d’estudiar de nit en les seues instal·lacions: de dilluns a dissabte, de 21.00 h a 02.00 h.

A partir del pròxim divendres, 17 de maig, la Biblioteca de l’Envic obrirà tots els dies: de dilluns a dissabte, de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 22.00 h; i diumenge, de 9.00 h a 14.00 h. L’horari intensiu de l’Envic, que s’ha planificat atenent les estadístiques d’assistència d’anys anteriors, s’estendrà fins al 28 de juny.

Des del Servei de Biblioteques, es vol recordar als i les estudiants de secundària, universitaris i opositors, que també poden estudiar a la Biblioteca Tamarit. Podeu consultar l’horari en el web www.bibliotecaspublicas.es/oliva/informacion.htm