Salta al contingut

Premsa

Resultats 1a votació consulta popular carrer Comte d’Oliva

Com estava previst, este dissabte, 18 de maig, s’ha produït la 1a consulta relativa a la qüestió del carrer Comte d’Oliva. És a dir, la votació per triar un dels sis avantprojectes que han estat exposats en el Centre Social Sant Francesc des del dia 6 de maig de 2019.

A esta 1a votació estaven convidades a participar 1.037 persones (majors de 16 anys empadronades als carrers consultats), a banda els titulars dels negocis de la zona. Van votar 55 persones: 53 empadronades i 2 titulars de negocis. I el resultat de la votació va ser el següent: Opció 4: 34 vots; Opció 2: 8 vots; Opció 6: 6 vots; Opció 3: 4 vots; Opció 1: 2 vots; Opció 5: 1 vot.

Per tant, quan s’efectue la segona votació (dissabte 8 de juny, de 9.00h. a 19:30h., també en el Centre Social Sant Francesc), es decidirà si s’executa l’avantprojecte que ha obtingut més vots (l’opció 4, que es pot vore en l’anvers) o si, per contra, es deixa el carrer tal i com es troba en l’actualitat (amb un carril/sentit).

A banda del vot presencial eixe dia 8, també podrà votar-se anticipadament (en una modalitat similar a la del vot per correu), en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament entre els dies 29 de maig i 6 de juny, ambdós inclosos i sempre de dilluns a divendres.

En les esmentades votacions podran participar els ciutadans i les ciutadanes, majors de 16 anys, empadronats/des (abans del dia 31 de gener d’enguany) als carrers que s’indica:

C/ Comte d’Oliva

C/ Sant Ignasi de Loiola

C/ Santa Isabel

C/ Santa Rosa

C/ del Xiquet Jesús (‘Niño’)

C/ Elca

C/ Músic Àlvar Marçal

C/ Pintor Josep Segrelles

C/ Muntaner

C/ Almuixich

C/ Xiricull (entre C/ Elca i C/ Comte d’Oliva)

C/ Ramblar (entre C/ Elca i C/ Comte d’Oliva)

C/ Santa Cecília (entre C/ Elca i C/ Comte d’Oliva)

També podran participar en les mateixes tots els titulars dels comerços i/o negocis ubicats als referits vials (que hauran de presentar DNI i una còpia de l’alta de l’activitat en l’Impost d’Activitats Econòmiques, IAE, en el moment de procedir a la votació).

Així mateix, podran acompanyar (en una funció similar a la dels clàssics interventors/apoderats) als funcionaris que estaran a peu d’urna, totes aquelles persones que prèviament ho hagen sol·licitat per registre d’entrada en l’Ajuntament d’Oliva, amb una anterioritat mínima de 48 hores al dia en què se celebren les eleccions.

Trobarà més informació al següent espai web:

https://oliva.es/tauler/informacio-publica-comte-doliva/

Igualment poden efectuar qualsevol consulta al respecte telefonant al número de telèfon 647 837 563 (José Luis), de 9.00 a 14.00 hores.