Salta al contingut

Premsa

Oliva acull la 1a KDD 4×4 Obrint Camins el 2 de juny al Polígon El Brosquil

L’Associació Obrint Camins d’Oliva organitza aquest pròxim diumenge, 2 de juny, la seua 1a KDD 4×4 que tindrà lloc al Polígon Industrial El Brosquil, darrere de Cosotrans, i l’Institut Gabriel Ciscar. La prova ha estat presentada aquest matí per la regidora d’Esports en funcions, Yolanda Navarro, i pel president de l’associació, Fernando Codina.

L’activitat comptarà amb un ampli circuit distribuït en 3 zones: vehicles de sèrie, circuit de dificultat mitjana i per als més atrevits una zona extrema. L’inici està previst a partir de les 09.00 h i és la primera vegada que es realitza a Oliva una prova d’aquestes característiques.

En aquesta prova col·laboren els Serveis Esportius Municipals, a través de la Regidoria d’Esports, i el Consorci de Residus COR.

“És tracta d’una activitat lúdica i festiva que agradarà tant a menuts com a majors. Així que anime a la gent a anar el diumenge i gaudir d’aquestos vehicles 4×4. Així mateix, també vull agrair als membres de l’associació Obrint Camins per la seua tasca mediambiental per la implicació en la recollida de neumàtics pel terme, les setmanes anterior. També agrair a la regidora de Medi Ambient en funcions, Imma Ibiza, el seu recolzament per tal d’implicar al COR en aquesta prova” assenyalava la regidora d’Esports en funcions, Yolanda Navarro.

Des de l’associació Obrint Camins ja s’han recollit més de 386 rodes de cotxe i 9 de camions al polígon Jovades i al camí del Pla. Rodes que s’utilitzaran en el circuit aquest diumenge i que després seran traslladades a l’ecoparc per al seu reciclatge posterior.

El COR continua participant en totes les jornades de voluntariat ambiental que treballen per la cura i manteniment del medi ambient, en aquest cas els neumàtics, altament contaminants.

El president de l’associació Obrint Camins, Fernando Codina, ha animat a la gent a gaudir el diumenge amb l’espectacle dels vehicles 4×4 i també ha assenyalat que el dissabte, 1 de juny, al voltant de les 20 hores els vehicles participants realitzaran una volta per la ciutat.