Salta al contingut

Premsa

Oliva guanya la 5a edició del Calendari Ambiental Escolar

Des de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que el CEIP Lluís Vives d’Oliva ha sigut un dels guanyadors de la 5a edició del Calendari Ambiental Escolar.

Cal recordar que el Calendari Ambiental Escolar s’integra dins d’un programa que té per objectiu oferir als municipis de la província estratègies per a la conscienciació i la capacitació ciutadana en actituds cada vegada més sostenibles.

En esta edició han participat un total de 3.930 alumnes de 14 comarques valencianes. Cal destacar que Oliva ha estat el municipi amb major participació amb un total de quatre col·legis seleccionats per formar part del Calendari Ambiental Escolar: CEIP Desemparats, San Josep de la Muntanya, CEIP La Carrasca i CEIP Lluís Vives. Els alumnes d’aquest últim centre han guanyat una jornada de tallers ambientals. No obstant, tots tenen algun tipus de premi, ja que, a banda de tenir editats els seus treballs al calendari esmentat també rebran entrades per al Bioparc.

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, i la seua regidora delegada en funcions, Imma Ibiza, volen agrair a tots els centres escolars l’elevada participació que any rere any està tenint el Concurs Ambiental Escolar organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.