Salta al contingut

Premsa

Kasiopea Teatre, de la Pobla de Vallbona, guanya el VI Certamen ‘aMat’

La companyia s’adjudica el màxim guardó i Lletraferits & Comediants de Gandia s’emporten tres premis

La sisena edició posa punt final amb un balanç molt positiu, tant en l’àmbit artístic com d’assistència de públic

 

Kasiopea Teatre, de la Pobla de Vallbona, s’ha alçat amb el triomf al VI Certamen ‘aMat’ de Teatre Amateur d’Oliva, que es va tancar el passat divendres, 14 de juny, amb el lliurament de premis al Teatre Olímpia. La representació de l’obra “Fills d’un déu salvatge” va ser per al jurat la més completa de les cinc que es presentaven i els ha servit per a adjudicar-se el premi a la millor obra, dotat amb 1.200 euros. A més, la companyia ha assolit també els premis a la millor direcció i millor actriu de repartiment, que han recaigut en Emilio Giordano i Clara Giordano.

Els altres protagonistes de la nit foren Lletraferits & Comediants per “L’últim viatge a Treblinka”. Nominats en cinc categories, els de Gandia van copar tres premis: millor actor per a Mariano Velázquez, millor actor de repartiment per a Xavier Ferrer i millor escenografia.

La millor actriu va ser Carolina Ferrer, de Xinglot Teatre, per la seua actuació en “Encadenar paraules”; mentre que el grup AmfiTeatre aconseguia el premi al millor ús del valencià per l’obra “Estimada Anuchka” i va situar el seu ‘micro-aMat’ com el més votat al Facebook.

Però si per alguna cosa es recordarà la festa de cloenda és per la representació, fora de concurs, de l’obra “Homes, dones i criatures”. Dirigits per Cèsar Monzonís, els i les alumnes de l’Escola Municipal de Teatre van posar el colofó a una edició que ha crescut en públic i qualitat.