Salta al contingut

Premsa

REBAIXES 2019 també en valencià

L’Agència AVIVA d’Oliva reparteix unes 10.000 etiquetes  i 1.000 cartells de rebaixes i descomptes entre el comerç minorista, coincidint amb l’inici de les rebaixes d’estiu.

L’Ajuntament d’Oliva es torna a sumar enguany a la campanya conjunta de Rebaixes de les Agències AVIVA de Foment del Valencià, per tal que a tots els comerços lluïsquen les bandes publicitàries de rebaixes i descomptes en la nostra llengua.

Les bandes porten el lema «Rebaixes» i «Descomptes» com a reclam, i les etiquetes amb les paraules «Abans» i «Ara» per marcar el preu antic i el rebaixat.

Es tracta d’una campanya que ajuda a impulsar l’ús social de la llengua. A més, té la particularitat que són les mateixes bandes i etiquetes de moltíssimes poblacions valencianes, amb la qual cosa seguint el lema del comerç local, continuem connectats, no només en l’àmbit local entre comerciants i usuaris sinó que ens connectem amb altres poblacions valencianes.

La distribució es realitza a través de l’Associació de Comerciants d’Oliva; els comerciants no associats que vulguen cartells o etiquetes de la campanya poden passar per l’ajuntament i recollir el material en l’Oficina de Promoció de l’Ús del Valencià (segona planta).