Salta al contingut

Premsa

La vicealcaldessa Ana Maria Morell i les regidores M.ª Josep Llorens i Anna Mena, es reuneixen amb la Presidenta Provincial d’AFAMMER

La vicealcaldessa Ana Maria Morell i les regidores M.ª Josep Llorens i Anna Mena, es reuniren ahir amb Cristina Pons, Presidenta Provincial d’AFAMMER (associació de famílies de dones del Medi Rural) amb la finalitat de donar suport per a la integració social i la igualtat de les dones en distints àmbits respectius.

Durant el període d’ahir, va tindre lloc el primer taller sobre habilitats digitals en les instal·lacions del Centre Municipal Joanot Martorell (FPA), el qual comprèn un període de tres dies on s’aprenen habilitats per a la millora de l’accés de les dones en el món laboral.

A més, tindrà lloc un segon taller que es durà a terme entre els dies 29, 30 i 31 de juliol, amb l’objectiu de cobrir les necessitats fonamentals per a l’emprenedoria.

AFFAMER agraeix la cessió de les instal·lacions per part de l’òrgan municipal i la col·laboració desinteressada de «cibervoluntarios».