Salta al contingut

Premsa

VORAMAR 2019 tindrà lloc el dissabte 10 d’agost a la platja d’Oliva

La Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO presenten una nova edició de la Fira Comercial amb atraccions infantils i música en directe

 

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, ha organitzat per al pròxim 10 d’agost, la 8a edició de la Fira del Comerç VORAMAR.

Des de les 19.30 fins a la 01.00 h, el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva s’omplirà de comerços locals per tal d’acostar l’oferta comercial d’Oliva a tots els seus veïns i també als visitants de la nostra platja.

“Des de la Regidoria de Comerç recolzem totes les iniciatives comercials conjuntament amb ACCO i acordarem les bases per a una agenda de prioritats per a potenciar el comerç a Oliva” assenyalava la regidora de Comerç, Yolanda Balaguer.

VORAMAR 2019 comptarà a més amb atraccions infantils gratuïtes i música en directe. Gràcies a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, podrem gaudir dels guanyadors del Festival de la Cançó d’Oliva: Roser, Josep i Pilar. També actuarà el grup COMBOI JAZZ gràcies a la col·laboració amb l’Associació Artístico-Musical d’Oliva.

Un total de 23 comerços participaran en VORAMAR 2019, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de la moda, la moda infantil, el calcer, llenceria, perfumeria, òptica, estètica, joieria, mobles, flors…

“És una oportunitat de conéixer el nostre comerç local, els comerciants que donen vida al nostre poble, i també adquirir productes de bona qualitat al millor preu i amb una atenció al client personalitzada” explicava Rosa Llopis, Presidenta de l’Associació de comerciants d’Oliva, ACCO.

Estaran presents en VORAMAR 2019: Arpe Óptica, Rafael Moda, Sabates Soria, Passodoble, D-OR Showroom, Maria Rosa Salelles, Gauss Moda, Small Relax muebles, Calza-Tropic, Tu Perfume, Caché, Pàgina 3, Coqueta Moda infantil, Nadons, Flors Elvi, Mira-m, Roseta Calçats, Marfil, Original Regals, Kasikesi, Gaudí Sabates, El punto natural i Drogueria Central.