Salta al contingut

Premsa

Oliva finalitza aquest passat dissabte la 4a edició del cicle “Música a la mar”

La Colla Sarabanda i el grup de danses Raval i Vila d’Oliva tanquen el cicle de concerts d’estiu amb un espectacle multidisciplinari que combina un taller d’indumentària valenciana per als més menuts, música i balls populars.

El passat dissabte 17 d’agost, a la plaça d’Europa poguerem gaudir de l’últim dels concerts-actuacions programades en la 4a edició del cicle “Música a la mar”.


Abans del començament dels balls i la música tradicional, es
va realitzar un taller d’indumentària valenciana per als més menuts, dut a terme pel mateix grup de danses Raval i Vila. Així, els xiquets pogueren colorejar i retallar diferents figures i vestits de la vestimenta folklòrica valenciana.

A partir de les 20.30 h, la música de dolçaina i tabal, juntament amb la dansa tradicional, escenificaren balls típics del Corpus, així com diferents jotes, malaguenyes i boleros.

Aquest va ser el moment d’aprendre alguns dels passos que conformen aquests balls, fent participar a la gent, per fer de l’espectacle un vertader sarau a la plaça, com ens ha explicat Mavi Pérez del Grup de Danses Raval i Vila.

Un espectacle d’arrel valenciana que ha arribat precedit pels cinc concerts que han marcat el ritme de la platja d’Oliva des del passat 26 de juliol. El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, s’ha mostrat satisfet per l’acollida que ha tingut la programació entre el públic local i el turista.

Paco Pérez, president de la Colla Sarabanda, ha explicat que està molt content d’haver pogut col·laborar en aquest cicle i que la nostra cultura forme part d’ell.

“Un bon final per a la quarta edició del cicle i una gran manera de contribuir al foment i la difusió de les nostres senyes d’identitat entre el turisme d’Oliva i els seus veïns”.