Salta al contingut

Premsa

Ecovidre fa entrega d’un Pack experiència a l’establiment La Duna pel seu compromís amb el reciclatge de vidre

  • A Oliva més de 30 establiments hostalers participen en la campanya ‘Moviment Banderes Verdes’
  • Per participar en la campanya i comprometre’s amb el reciclatge de vidre, La Duna és un dels guanyadors del primer sorteig de Packs experiència per a dues persones.
  • Una tercera part del vidre es recicla a l’estiu. La col·laboració de l’hostaleria, que genera quasi el 52% dels residus d’envasos de vidre, és clau per a incrementar la taxa de reciclatge

Ecovidre, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, desenvolupa la campanya “Moviment Banderes Verdes” en el municipi d’Oliva.

Aquesta campanya compta amb la col·laboració de més de 30 bars i restaurants de la localitat, als quals se’ls han entregat poals adaptats per a facilitar-los la labor de reciclatge i se’ls ha visitat per a explicar la importància de la seua col·laboració amb el reciclatge de vidre.

Per a incentivar i motivar als hostalers a participar en la campanya i reciclar els envasos de vidre, tots ells podran optar a un dels fantàstics premis que es proposen en el concurs i en la campanya. En aquest primer sorteig, entre tots els establiments que participen en la campanya, La Duna ha sigut el guanyador d’un dels Packs experiència per a dues persones que Ecovidre ha sortejat.

L’estiu és una època fonamental per a incrementar el reciclatge de vidre. L’augment en el turisme, així com l’increment del consum en el sector hostaler, comporten que al llarg d’aquest període es recicle una tercera part de tots els residus recuperats anualment. En aquest sentit, la col·laboració del sector hostaler, que genera quasi el 52% dels residus d’envasos de vidre, és clau. Motiu pel qual Ecovidre desenvolupa aquesta campanya.

Dades de reciclatge de vidre a Oliva:

Segons les últimes dades relatives a 2018, els ciutadans d’Oliva van reciclar un total de 575.021 quilograms de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant recicle de mitjana 22.8 kg.

Respecte a la taxa de contenidorització, Oliva se situa amb una mitjana 144 habitants per contenidor, comptant en l’actualitat amb un total de 175 contenidors per als residus d’envasos de vidre instal·lats.